0255 785 231 info@mmrs.nl

Renolit Kozijnfolie

Renolit kozijnfolie

In de jaren 90 heeft de populariteit van kunststof kozijnen een enorme groei doorgemaakt. Verschillende kozijn fabrikanten kwamen met een verdiept profiel en brachten hier een Renolit houtnerffolie op aan. Op die manier was het kunststof kozijn haast niet meer van een traditioneel houten kozijn te onderscheiden. Nu waren zelfs de tegenstanders overtuigd en mensen lieten steeds vaker kunststof kozijnen plaatsen.

Tegenwoordig is het aanbod van Renolit kozijnfolies gigantisch. Ze worden geleverd in vele uni-kleuren, metallic kleuren of verschillende houtprints. Met een houtnerf of in een gladde stuctuur. In glans of mat, zelfs zwart. Niet voor niets is het foliëren de meeste toegepaste manier om kunststof kozijnen een moderne en persoonlijke uitstraling te geven.

In het begin waren de mogelijkheden voor het herstellen van schades aan kozijnen met een houtnerffolie nog beperkt. Inmiddels heeft Renolit hier een reparatiefolie voor ontwikkeld waardoor het mogelijk is om per deel nieuwe folie aan te brengen. Het aanbrengen en verwerken van deze folies is specialistisch werk. Om die reden werkt Renolit alleen samen met gecertificeerde bedrijven die hiervoor een een training in Duitsland hebben gevolgd.

Moorman Reparatie Service is een gecertificeerd partner van Renolit en dus gemachtigd om met deze folies te herstellen. Omdat we destijds één van de eerste Nederlanders waren met deze certificering hebben we inmiddels enorm veel ervaring hiermee opgebouwd. Dat stelt ons in staat om onze klanten uitgebreid en uitstekend te adviseren over de mogelijkheden van herstel met deze Renolit folie.

Locatie

Strandweg 7E

1976 BS IJmuiden

Contact

0255 – 785 231
info@mmrs.nl

correnspondentie adres

Postbus 378

1970 AJ, IJmuiden